Wie zijn wij?

Intercession bestaat uit een groep van ongeveer 40 enthousiaste mensen. Door middel van  zingen heeft het koor zich tot doel gesteld Gods woord uit te dragen.
Intercession repeteert wekelijks in Rotterdam.

Repertoire:

dividebg

Het repertoire varieert van soul/ballads tot up-tempo/Black-gospel. Het koor zingt hiernaast enkele klassieke koorwerken en diverse liederen in verschillende talen.
Hoewel de nadruk ligt op gospel, is het repertoire tamelijk breed.
Het koor staat onder leiding van Bernard Hoving en wordt bij uitvoeringen muzikaal begeleid door ons combo dat bestaat uit een drummer, bassist, fluitist, pianist en op afroep een saxofonist.

Optredens:

Intercession verleent met regelmaat medewerking aan kerkdiensten en organiseert af en toe zelf een concert. Soms treden we ook op als gastkoor bij een concert van een ander koor. Andere locaties waar we optreden zijn bijvoorbeeld kerstmarkten en verpleeghuizen.
Vanzelfsprekend verlenen we ook onze medewerking aan bijzondere gebeurtenissen, zoals doop- en huwelijksdiensten.

Repetitie:

fb-buttonIntercession repeteert op vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur, met na afloop een gezellige borrel. Om de week wordt het koor begeleid door pianist Ed Kort.
De repetitie wordt gehouden in de Oranjekerk aan de Rozenlaan 20 te Rotterdam-Hillegersberg. Als je zin hebt om een keer te komen luisteren, ben je van harte uitgenodigd op onze repetitieavond of bij een van onze optredens.