dividebg

dividebg het koor bassen

bassen  Jan, Chris, Aart-Jan
   Richard, Rienk, Dirk

De koorleden zijn verdeeld in vier stemgroepen: sopranen, alten, tenoren en bassen.
Het repertoire wordt zo veel mogelijk op de repetitieavond ingestudeerd maar voor de leden wordt er ook muziek op de site gezet, zodat je thuis je eigen stemgroep kunt oefenen.
We streven er naar om zoveel mogelijk uit het hoofd te zingen, omdat dat de zang ten goede komt.

Het koor vindt het ook belangrijk om plezier met elkaar te hebben naast het zingen.
Dit uit zich met name in de vele sociale activiteiten die door de koorleden zelf georganiseerd worden. Er worden uitjes georganiseerd en elk jaar wordt het koorseizoen afgesloten met een slotdag. Na elke repetitie is er de mogelijkheid om met elkaar te borrelen aan de bar van de repetitie ruimte.